Apabila Menulis, Fikirkan Seorang

Apabila kita menulis, fikirkan seorang yang ingin kita bantu.

Seorang.
Satu.
One.

Kita nak bantu orang ni keluar dari struggle yang dia lalui.

Orang ni boleh jadi ahli keluarga kita, kawan kita, atau seorang yang baru kita kenal. Boleh jadi orang ni bukan friend kita pun dekat Facebook.

Dan tak perlu risau jumlah likes atau shares.

Cuma fikir, dengan apa yang Dia dah beri, berapa banyak aku dah bantu/kongsi pada orang lain?